Untitled.png

Добре дошли в ерата на динамичната естетика

TEOXANE-H-BL-blanc.png
SYNCHROLINE_logomarchio-circolare_CMYK%2
zimmer-aesthetics-logo%20(2)_edited.png
header-logo_edited_edited.png
logocolor900%2520(2)_edited_edited.png
header-logo_edited_edited.png
logocolor900%2520(2)_edited_edited.png

ЛЕКАРИ & КЛИНИКИ

КРАЙНИ КЛИЕНТИ

ЗА НАС

SPECTRO GROUP е българският лидер в дистрибуцията на иновативни , световни брандове в областта на дерматологията и естетичната медицина.

 

Горди сме да бъдем първите в бранша с над 14 години опит и високо ниво на професионализъм. В сърцето на нашата компания са изграждането на специалисти от международно ниво, посредством редица обучения и трейнинги с лектори от световно ниво и предоставянето на висококачествени услуги и продукти до крайните потребители.

Създаваме красота и здраве, заедно!

grtet.png

БЛОГ

Запознайте се с новостите в естетичната и медицинска грижа за кожата и тялото. Вижте, какво споделят нашите специалисти. Разберете, кои са последните иновации, техники и обучения в сферата.

д-р Емил Бърдаров

SPECTRO IMA

На първо място за мен като лекар специалист са важни клиничните проучвания, ето защо избирам медицински продукти с доказани резултати. Избирам процедури, които решават категорично медицинския или естетичен проблем. 

HILL CLINIC

В лицето на Spectro Group открихме изключително надежден партньор, не само с богато и висококачествено портфолио, но и с редица ценни обучения, съпътстващи услуги и персоналното професионално отношение. След дълги години работа с филърите TEOXANE и достигане на най-високо професионално ниво в контурната пластика, естетичните ни дерматолози д-р Елеонора Валянова и д-р Лидия Ванеска са избрани за международни тренери на марката.

Антони Миланов

Evolution Aesthetic &

Laser Center

Вярвам, че голяма част от успеха ни се дължи на надеждни партньори като Spectro Group. Възможността да предоставяме най-добрите и нови медицински технологии и изделия за нашите клиенти ни поставя винаги крачка напред.

Keyboard and Mouse

д-р Христина Хайдудова

Естетичен център Д-р Хайдудова

Повече от 10 години Spectro Group е моят пръв и основен доставчик на естетични инжекционни продукти Teosyal, козметична серия Teoxane и лазерна апаратура Alma.

С професионална компетентност и искрени чувства, искам да изразя своята най-висока оценка за качеството на престижните и световно утвърдени марки, които представят! Те са гаранция за развитие на успешен естетичен бизнес в полза и безопасност за потребителя. Екипът на Spectro Group се отличава с изключително креативни и образовани мениджъри и специалисти, които се превръщат в наши приятели, готови по всяко време да подкрепят идейно и да съдействат за осъществяване на крайните ни цели.

Не на последно място, Spectro Group гарантира обучение на световно и иновативно ниво, благодарение на прекрасните си лекари – топ тренери на съответните марки и лазерни системи.

д-р Гергана Манолова

S line 

Wellness & Beauty

Работя със Spectro Group от 2012г. През годините съм се уверила, че на тях може да се разчита 24ч, 7 дена в седмицата, 365 дни в годината. Предоставят сигурност, безопасност, комфорт, както на нас лекарите, така и на нашите пациенти. Винаги дават най-доброто, което е на световния подиум, правят го достъпно за нашата страна. Подкрепят младите лекари и ги изграждат като професионалисти със самочувствие! Благодаря им за това, което съм днес!

С уважение и признателност: Д-р Манолова

#SPECTROGROUP

АДРЕС

Тел. 088 72 95 976

гр. София, кв. Витоша, ул. Асен Разцветников 6

НАУЧЕТЕ ПЪРВИ ЗА ВСИЧКО НОВО В СВЕТА

НА ЕСТЕТИКАТА И ПРОДУКТИТЕ НИ!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петък 

09:00 - 17:00

 

© 2021 SPECTRO GROUP